Je bestelt m’n boek door te klikken op de afbeelding hiernaast.

 


Hallo Reina,
Fijn boek om te lezen waarbij ook de reacties van anderen een goede aanvulling zijn op “struggles” en springen. Het geeft een goede houvast om na te denken over je eigen verbinding en de weg naar passie welke broeit in het onderbewustzijn. Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en kennisoverdracht.
Groet Theo Behrendt, 8 september 2019


Werken in verbinding met jezelf, wie wil dat nou niet. Dat je werk je uitdaagt, plezier geeft, ondersteunt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat een heerlijke gedachte om actief te zijn op een manier die niet langer voelt als ‘werk’ en het te ervaren als iets wat je doet voor jezelf. Dit laatste hoeft niet persé te betekenen dat je als zelfstandige werkt, maar je doet dàt wat je, vanuit je eigen binnenkant geïnspireerd, in de wereld wilt zetten en je verdient er je geld mee.

Je wilt je hart volgen, jezelf zijn, ook in je werk, en dat kan. Als je voelt dat je hierin een stap wilt maken, dan is dit een boek voor jou. Veel mensen zijn je voorgegaan. Ter inspiratie lees je dan ook praktijkvoorbeelden. In het boek vind je allerlei tips en handreikingen hoe je hiermee met jezelf aan de slag gaat om een (volgende) stap op dit pad te zetten.

Quotes op achterflap

“Een aanrader voor iedereen die niet happy is in zijn of haar werk, maar aarzelt om te springen.”

Mieke Verbaarschot (arbeids- en organisatiepsycholoog (NIP), opleider en coach Career Story Interview)

“Kantelen in je werk vraagt om een persoonlijke kanteling, die je leven niet makkelijker, maar wel spannender, leuker en mooier maakt. Doe het daarom. Nu. Laat los en spring!”

Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde, auteur en oprichter van Nederland Kantelt)

 

Recensies

Kijk voor verschillende mooie recensies op Managementboek en Bol.com.
Ook is een review te vinden op Vrouwen Ondernemen.

In de volgende media is aandacht geweest voor mijn boek:

De Stentor, in de rubriek “Mijn geld en ik”, 22 februari 2017.
Blik op Zeewolde, uitgave februari 2017.

Een paar spontane reacties in mijn mailbox, die ik vaak alleen anoniem mag delen:

“Lekker laagdrempelig boek dat goed aansluit.”

“Een grote ondersteuning in mijn proces van springen van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap. De combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden werkt heel goed. Dank!”

“Ik heb je boek gelezen en ik vind het heel goed geschreven en erg herkenbaar!”

“Ik zit in een soort gelijke situatie zoals beschreven in het boek. Ik heb het boek nog niet uit, maar als ik het uit heb neigt het gelijk om het nog een keer te gaan lezen.”

“Ik vind het een heel inspirerend boek. Ik ben in maart gestopt met mijn werk (de stekker er zelf uitgetrokken) en in een gat terecht gekomen. Nu sta ik weer met beide voeten op de grond en ben ik me aan het oriënteren. Dit boek is een goede opsteker.” Anny Peters

“Ik heb met interesse je boek gelezen. Het brengt voor mij op een korte, bondige wijze dingen samen die ik eigenlijk wel wist, maar even kwijt was. Het geeft mij handvatten hoe weer dichter bij mijn kern te komen. Welke stappen ik te zetten heb. Bedankt!” Marleen Zwart-Roodzant

“Je boek komt op het juiste moment op mijn pad. Ik lees concrete herkenbaarheid en dat biedt bevestigingen m.b.t. mijn ervaringen tot nu toe. Het geeft moed/kracht.”

“Ik heb je boek doorgenomen. Vanuit een burn-out moet ik mijn leven weer opnieuw opbouwen. Daarbij hoort ook ander werk. Ik heb er veel aan gehad om je boek te lezen. Vooral het hoofdstuk over welke voetafdruk je wil achterlaten.” Nicole Wijk

“Ik heb het nog niet helemaal uit, maar vernieuwende kijk op het gat.”

“Het is een handzaam boek, overzichtelijk en eenvoudig te lezen. Precies goed. De oefeningen heb ik nog niet allemaal gemaakt maar tot nu toe vind ik het verhelderend.”  Barbara de Boer

“Ik vond jouw boek erg inspirerend en al helemaal omdat ik zelf een beetje zoekende ben op dit moment.”

“Duidelijk en prettig leesbaar, praktijkverhalen maken het persoonlijk en helpen bij het proces (ik ben niet de enige).”

“Het boek leest gemakkelijk omdat er zoveel herkenbare situaties worden beschreven. Daarbij worden bijbehorende tips beschreven die structuur bieden om aan de slag te gaan. Fijn zijn ook de motiverende persoonlijke verhalen.” Lia Jansen

Peter te Riele maakte een mooie mindmap van mijn boek!

Bookchat

Met het boek ‘Spring!’ ga jij zelf onderzoeken waar jouw struggle over gaat. Je gaat kantelen in je werk. Auteur Reina Janssen neemt je mee op het groeipad werken in verbinding met jezelf. Ze helpt je daarbij met praktische stappen, kant en klare invulformulieren, overzichtelijke schema’s en haar eigen verhaal. Bovendien bevat het boek inspirerende krachtverhalen van vijftien anderen die voor jou sprongen. Voeg je niet langer naar wat de buitenwereld van je verwacht en … spring!

 

Lees de preview door te klikken op de afbeelding hieronder.