Na 10 jaar als zelfstandig professional te werken in uiteenlopende opdrachten op het gebied van P&O, outplacement en loopbaanbegeleiding, kwam voor mij het moment om te gaan focussen. Het is mijn persoonlijke kanteling om volledig te ‘werken in verbinding met mezelf’. Ik leg mij nu volledig toe op loopbaancoaching om je te ondersteunen, je werk in verbinding te brengen met wie je zelf bent. Ik werk hierbij niet met testen, maar met het persoonlijk levensverhaal.

Eigenlijk heet deze stap naar volledige focus, dat ik ga ondernemen. Ik ontdek dat ondernemen toch weer iets anders is dan als zelfstandig professional ‘interim opdrachten’ aannemen. In een Webinar hoorde ik de prachtige uitspraak ‘each level has it’s devil’. Zo is het, ik liep (weer) tegen een persoonlijk ontwikkelpunt aan. Vernieuwen, loslaten en nieuwe keuzes maken blijft altijd weer spannend. Het betekent per definitie dat je weer uit je comfort zone stapt en daarmee dus persoonlijk ontwikkelt.

Met deze stap liet ik definitief mijn HR-vak los en mijn interim bestaan. Voor mij vormde ook onderdeel van deze nieuwe stap, het schrijven van mijn boek Spring! Naar werken in verbinding met jezelf. Hierin deel ik al mijn kennis en ervaring, die ik in de loop der jaren heb opgebouwd. Gekoppeld aan mijn boek verzorg ik een Masterclass ‘Kantelen in werk’. Een inspirerende en interactieve ontmoeting, waarin ik mijn 7 tips deel die je groeipad markeren naar werken in verbinding met jezelf. Het rendement van vanuit eigen verbinding werken, is dat je je gelukkig voelt in de dingen die je doet.

Door deelnemers van Netwerk café Amsterdam,  De Broekriem en Netwerk café Rotterdam is mijn lezing met een ruime 8 gewaardeerd.

Feedback Amsterdamenorm inspirerend, helder, inspirerend en herkenbaar, het eerlijke verhaal, herkenbaar en goede tips, goede handvaten, trigger en enthousiasmeert, prettig, goede tips, heldere uitleg, prettige lezing, goede tips, goed verhaal, helder, duidelijk, persoonlijk, interactief, inspirerend, heel eigen, inspirerend, levendig en duidelijk.

Feedback Rotterdam: Leuke spreker, inspirerend verhaal, heel inspirerend, eyeopeners, aanvulling op je boek `Spring`, brengt je op nieuwe ideeën, goede adviezen, herkenbaar, leuk gedaan, heel inspirerend, leuk, luchtig, nuttig, heel mooi en praktische info/tips, geweldig weer nieuwe inzichten, duidelijk, verfrissend, inspirerend.

Feedback Utrecht: hele fijne workshop. Ik vond de workshop krachtig compact. Reina is een zeer bevlogen spreekster. Weet het heel puur en oprecht over te brengen, vanuit haar eigen ervaringen. Stelt zich heel kwetsbaar op en dat vind ik fijn. Ze is een warm persoon. Heel prettig in de omgang en weet de zaken goed over te brengen. Ik zat ontzettend geboeid naar haar te luisteren. Heel fijn. Goede uitgangspunten. Dank Reina voor jouw krachtige en praktische presentatie. Mooi om jouw passie te zien omdat je uit eigen ervaring sprak.

Feedback uit andere ontmoetingen

Ik vond je sessie fantastisch! Helder en krachtig. Tips die mooi te vertalen waren naar het eigen leven om ze vervolgens ook in te kunnen zetten. Top! Bedankt voor alles.”

“Mooi en pakkend hoe je jouw verhaal vanmorgen met jouw vakcollega’s hebt gedeeld Reina!”

Reina heeft ons op deskundige wijze meegenomen in de wereld van keuzes maken, verantwoordelijkheid nemen en bewustwording van je eigenheid… persoonlijke top tip die ik meenam is… “als je iets doet wat je spannend vindt dan ben je al aan het ontwikkelen” Dankje Reina, ik ga je boeken met plezier lezen.”

“Het was een boeiende presentatie die jij gaf.”

“Bedankt! Ik kijk terug op een boeiende ochtend en ook op onze gesprekken.”

“Je verhaal was interessant, ik heb ervan genoten en ga het zeker gebruiken voor mijn eigen proces.” 

“Zo open en eerlijk, oprecht en met goede tips. Ik heb genoten. Daarom kocht ik ook je boek.”

 

Contact