Gekoppeld aan mijn boek Spring! verzorg ik in organisaties een interactieve ervaringslezing. De lezing kan ook in de vorm van een inspirerende workshop, als onderdeel van een teamdag. Ik deel mijn 7 tips. Zeven onderwerpen die aandacht verdienen om te groeien naar werken vanuit eigen verbinding.

Op deze manier werken voelt fijn, omdat het recht doet aan ‘jou’ en je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je gaat onderweg naar werk dat ‘zin’ geeft. Dit gebeurt niet vanzelf. Het vraagt bewuste sturing op de zeven onderwerpen.

Voer over deze onderwerpen in organisaties ‘het echte gesprek’ met mensen. Ik bied hiertoe een aantal richtinggevende vragen. Niet langer het jaarlijkse kunstje doen wat ‘beoordelen’ heet, maar mensen waarderend vooruit helpen in de ontwikkeling van zowel henzelf als hun werk.

Interactieve sessie

Binnen organisaties inspireer ik graag teams en medewerkers met mijn ervaringssessie. Onderstaand vind je feedback van deelnemers binnen de ABN AMRO, de King Arthur Groep, Engie Services Nederland en de gemeenten Rotterdam en Harderwijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super bedankt voor je sessie. Wat is het toch leuk om weer op een andere manier aan het denken te worden gezet over je eigen leven, idealen en ambitie. De oefeningen met de groep maken dat je het echt gaat doorleven en dat maakt de workshop extra boeiend. Heel leuk ook om jou aan het werk te zien. Vooral omdat je staat te stralen en het echt met passie doet.

Dank je wel en je ziet wel aan de foto dat iedereen in zijn ‘energie zone’ zat vanochtend.

Bedankt voor je boeiende presentatie! Mooi om te zien, met hoeveel passie je staat te presenteren.

Jouw workshop gaf positieve energie en had van mij nog wel wat langer mogen duren.

 

Nuttige sessie, mooie aanvulling op het boek Spring! Je hoort ook eens andere verhalen, waaruit je inspiratie kunt halen. Stof tot nadenken.

Leerzaam, je komt jezelf op sommige momenten wel tegen.

Inspiratiesessie was leerrijk. Het heeft mij aan het denken gezet om de drempel over te gaan en durven. Goeie tips voor het bereiken van je doelen. Dankje!

Ik vond het heel erg zinvol om zo’n sessie op dit moment te volgen. Lof over je openheid en over je boek.

Leuke sessie in gemoedelijke sfeer. Duidelijke uitleg in woord en beeld. Heb er wat aan gehad met maken van keuzes in de toekomst.

Duidelijk verhaal en boek. Fijn om eerst het boek gelezen te hebben. Intensief, maar leuke leerzame sessie.

We kijken terug op een geslaagde teamdag! Ik vond het inspirerend, zeker het stukje waarin we waarden gingen rangschikken. Toen kreeg ik ook net even een andere kijk op wat voor mij toch wel het aller belangrijkst is in mijn werk. Heel mooi om jouw verhaal te horen, zet ook mij weer even op scherp om te kijken wat ik nou echt wil.


 

 


Contact