Mijn prachtige aanbod voor een gratis Ontwikkeladvies!

geplaatst in: Gratis tips | 0

Maandag ben ik thuis gekomen van een heerlijke fietsvakantie. Ruim 1200 kilometer gefietst in Nederland en de Belgische Ardennen. We hebben de Maasroute gefietst, zo mooi!

Ondertussen tijdens mijn vakantie is de tijdelijke subsidieregeling NL leert door ingegaan. Een regeling die je in staat stelt om vanaf augustus tot einde dit jaar, een gratis Ontwikkeladviestraject te volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Hoe geweldig is dat!

De afgelopen twee dagen ben ik dan ook hard bezig geweest om een mooi traject voor je te ontwikkelen en een samenwerkingspartner te vinden voor het afnemen van de (verplichte) Arbeidsmarktscan. Dit is allemaal gelukt!

Al zeg ik het zelf, ik heb een prachtig aanbod voor je! Voor de Arbeidsmarktscan, de vragenlijsten om je talenten en drijfveren in kaart te brengen én toegang tot een Arbeidsmarktverkenner, ga ik samenwerken met Eelloo. Informatie over deze organisatie vind je in deze link.

Informatie in algemene zin over de tijdelijke subsidieregeling vind je op de website van de overheid: https://www.hoewerktnederland.nl/

Mijn aanbod

Hoe ziet mijn aanbod eruit?

Je leest in deze blog over de voorwaarden en wat mijn traject onder de subsidieregeling NL leert door inhoudt.

Inhoud traject

Mijn traject omvat een online intake (0,5 uur), en drie persoonlijke of online gesprekken.

Naast persoonlijke begeleiding bied ik je zo gewenst, ook toegang tot een Arbeidsmarktverkenner! Met de Arbeidsmarktverkenner beschik je over een zeer innovatieve match tussen je profiel, beroepen en actuele vacatures.

Ter voorbereiding op onze gesprekken vul je online een aantal vragenlijsten in. De eerste betreft een Arbeidsmarktscan. De arbeidsmarktscan is een verplicht onderdeel van de tijdelijke subsidieregeling. De andere onderzoeken geven je inzicht in je talenten en drijfveren.

Kijk voor meer informatie in deze flyer.

In onze eerste twee gesprekken bespreken we de uitkomsten van je Arbeidsmarktscan en Talenten & Drijfverentest, en welke conclusies je hieruit trekt. Je haalt feedback op, reflecteert en vormt je een beeld bij je ontwikkeling en te ondernemen acties.

In ons laatste afrondende gesprek bekijken we je ontwikkel- en actieplan en ronden we het traject administratief af.

Doorlooptijd traject en waar ontmoeten?

We ontmoeten elkaar voor de gesprekken online of persoonlijk.

Dit laatste kan in Het Coachhuis te Harderwijk, Almere of Leusden. We doen dit op een Corona veilige manier.

De doorlooptijd van het traject is 1,5 maand.

Geheel kosteloos!

Het traject kost je niets, behalve inzet, tijd en energie. Hoe mooi is dat!
Alleen wanneer je een gesprek binnen 24 uur voor aanvang afzegt, moet ik € 25,– exclusief 21% btw reserverings- en locatiekosten in rekening brengen.

En na afloop van het traject blijf je dus toegang houden tot de Arbeidsmarktverkenner als je dit vooraf als wens hebt aangegeven!

Voorwaarden en medewerking nodig

Als we van start gaan met dit traject, dan doen we dit dus in het kader van de tijdelijke subsidieregeling NL leert door en ga je akkoord met de voorwaarden in deze blog.

Voor mij is belangrijk dat je wilt en kunt voldoen aan de gestelde voorwaarden en medewerking verleent in het rondmaken van je dossier. Alleen dan is mijn subsidieaanvraag haalbaar en krijg ik de loopbaancoaching vergoed.

Als loopbaancoach moet ik in het kader van de subsidieregeling een dossier aanleggen. Hierin moet ook zijn opgenomen een kopie, scan of foto van een wettig identiteitsbewijs van de deelnemer, en de factuur van de verplicht ingekochte Arbeidsmarktscan.

We maken en ondertekenen samen een verslag, ontwikkelplan en prestatieverklaring.

Je (eventuele) werkgever blijft hier overigens buiten. Goed om te weten.

Interesse?

Stuur me een bericht. Ik mail je dan informatie hoe we starten en een link naar mijn intakevragen. Zodra ik je antwoorden op mijn vragen ontvang, bel ik je om onze online intake via Skype of Zoom te plannen.

Laat deze kans niet lopen! Ter afsluiting een niet onbelangrijke let op!

Let op: Deze regeling geldt zolang er subsidie beschikbaar is. De doorlooptijd van mijn traject is 1,5 maand. Ik kan tot uiterlijk 1 maart 2021 subsidie aanvragen, zolang het subsidieplafond nog niet is bereikt of zolang het aantal registraties nog niet aan het max (van 20.000) zit.  

Ontmoet je graag!

 

Deel dit artikel met je netwerk > Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin