• Denk je ook wel eens: blijf ik dit werk nou mijn verdere leven doen?
  • Pas je je steeds aan alle veranderingen aan en krijg je nu het gevoel jezelf kwijt te raken?
  • Voel je je onzeker en wil je je meer gesterkt voelen binnen je huidige werkcontext of in een vervolgstap in je loopbaan?
  • Wil je zicht krijgen op een nieuwe richting na je ontslagbesluit of op dat wat je energie geeft?

Dan helpt dit aanbod je vooruit. Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met onderstaande thema’s. De zeven onderwerpen, die je bewuste aandacht verdienen om te sturen op meer geluk en zingeving in je werk en leven.

In drie persoonlijke ontmoetingen krijg je alle aandacht die nodig is om stappen te maken. Ik werk in dit traject niet met testen, maar met je persoonlijk levensverhaal (biografie). Door met je eigen verhaal te werken, komen we tot diepgang, essentie en inzicht. Het is een traject met impact, zo is gebleken. Kijk voor reacties van mensen die je zijn voorgegaan hier.

Wat gaan we doen:

Het traject omvat een intake (0,5 uur) en drie gesprekken: een biografisch interview (1,5 uur), een vervolggesprek (1 uur) en een afrondend gesprek (1 uur)

Tijdens de intake verhelderen we je vraag, we verkennen hoe ik mij nuttig kan maken voor je, zodat onze samenwerking het gewenste resultaat oplevert.

Na ons interview werk ik je ‘levensportret’ uit. Dit mail ik je. Tussendoor ga jij aan de slag met reflectie en haal je feedback op. Ik reik je hiertoe formats aan. In onze volgende gesprekken checken we je portret, staan we stil bij je reflecties, vorderingen en opgehaalde feedback, en doen we een aantal oefeningen. Tussendoor mag je mij je reflecties mailen, zodat ik ze kan voorzien van mijn input.

Je maakt de balans op, trekt conclusies voor jezelf en formuleert doelen en acties.

Wat dit alles je oplevert, lees je onder Het resultaat en bij de aanbevelingen.

Hoe en waar ontmoeten we elkaar

De intake doen we online via Skype of Zoom. Tijdens de drie gesprekken zien we elkaar ‘live’. We ontmoeten elkaar in Het Coachhuis te Harderwijk, Leusden of Almere.

Ter voorbereiding van het traject, stel ik je een paar vragen.
Je vindt ze in deze link.

Ik krijg dan zicht op het vraagstuk dat je wilt inbrengen in het traject.

De doorlooptijd van het traject is 1,5 maand.

Het resultaat

  • Inzicht en bewustwording

Je ziet in waarom je vraagstuk bij je speelt, hoe dit samenhangt met je persoonlijk verhaal. Dit inzicht is verhelderend. Je hebt zicht op je kwaliteiten, interesses, waarden, drijfveren en je favoriete werkcontext. Het is helder wat je energie en plezier brengt. Je hebt je eigen meetlat en condities helder, die je hebt te toetsen in toekomstige keuzes in werk.

  • Zelfwaardering

Je ervaart de waarde van reflecteren over je identiteit en waardeert jezelf meer. Je vindt jezelf belangrijk en neemt jezelf serieus in de keuzes die je gaat maken. Je hebt het stuur weer in handen. Je voelt je gesterkt in je kunnen, overwint je obstakel(s) en doorbreekt je huidige situatie.

  • Doel en actie

Je hebt je doelen gesteld, een ontwikkelplan opgemaakt en je eerstvolgende acties staan. Dit heb je in handen, heel concreet. Je hebt de moed gevonden een stap vooruit te maken en voelt je geïnspireerd en zeker.

Na dit krachtige traject is je motivatie, richting en actie helder. Je kunt je gaan richten op de toekomst.

Nu is de praktijk vaak weerbarstig. Daar weet ik alles van. Wil je daarom verdere coaching bij het praktiseren en implementeren van je acties, dan kan dat natuurlijk. We maken daartoe dan vervolgafspraken in follow-up coaching.

Praktische informatie

Tijdsduur : 1,5 maand
Hoe : persoonlijke ontmoetingen in het Coachhuis te Harderwijk/Leusden/Almere of via Skype/Zoom
Prijs : € 625,– exclusief BTW (21%)*

Bestelling en betaling doe je via onderstaande button.

*Werkgevers zijn erbij gebaat dat hun mensen niet uitvallen en plezier hebben in hun werk. Mogelijk is er financiële ruimte dit traject te laten financieren door je werkgever.

Toe aan gerichte actie om vooruit te komen?
Eindelijk een stap zetten?

Als je nog twijfelt, plan dan eerst een gratis online inspiratiesessie. Om mij te ervaren en je gesterkt te voelen in het vertrouwen om samen te werken.

Bestelling en betaling doe je via onderstaande button.

Ja, ik spring! en start met loopbaancoaching

Tot gauw!

 

Reina