Follow-up coaching

Mooi, daar ligt je ontwikkelplan, heel concreet. Met gestelde doelen en geformuleerde acties. Super, wees oprecht trots op jezelf, want je bent al een heel eind. Al veel verder dan dat veel mensen komen, echt!

En nu is het zaak met je plan aan de slag te gaan. Je uitdaging begint eigenlijk pas nu.

Dit plan kan gaan over het verkrijgen van ander werk. Het kan ook gaan over nieuw gedrag laten zien in je huidige werkomgeving. Om meer effectief te zijn. Of je stelt je ten doel om als ZZP-er meer structuur en focus aan te brengen in de dingen die je doet.

Concrete acties kunnen zijn om je te oriënteren op andere functies of branches, je LinkedIn profiel en CV te updaten, vacatures goed te analyseren op je condities, je netwerk te benaderen, sollicitaties voor te bereiden en te doen, te oefenen met nieuw gedrag, of acties gericht op het meer plooien of vormgeven van eigen (zelfstandige) werkactiviteiten.

Allemaal een uitdaging, ik weet het.

Wil je steun in dit proces? Follow-up coaching helpt je daar bij. Ik help je daar graag bij.

Als follow-up van het traject Wat je doet ben jezelf of Persoonlijk ontwikkeladvies komen we de aansluitende twee maanden of half jaar nog een aantal keer een uur bij elkaar terug. Via Skype, Zoom of persoonlijk ontmoeten, wat jij wilt. Om je actief en met vertrouwen doende te laten zijn met je doelen. Tussendoor mail ik je gerichte opdrachten of tips, die je ondersteunen in de acties die je wilt gaan doen. Je mag mij je reflecties of vragen mailen, zodat ik dichtbij en samen met je op ga in je ontwikkelproces en je ook gegarandeerd tot resultaten komt. Want dat is uiteindelijk wat je wilt: het resultaat dat je je ontwikkelplan lééft!

Met mijn follow-up coaching voel je je gesteund, verdiep je je inzichten en blijf je vasthouden aan je koers.

Follow-up coaching valt ook later in de tijd altijd te boeken. Voor als je zaken of een persoonlijk vraagstuk weer even wilt aanscherpen.

Praktische informatie

Tijdsduur        : 2, 4 of 6x een uur
Hoe                 : via Skype/Zoom of persoonlijke ontmoeting in Coachhuis
Prijs                 : € 250,–, € 500,– of € 750– excl. BTW (21%)

Bestelling en betaling van de follow-up coaching doe je door te klikken op onderstaande button.

Na ontvangst van je betaling bel ik je direct en plannen we onze afspraak in.

Ja, ik wil 2x follow-up coaching! Ja, ik wil 4x follow-up coaching! Ja, ik wil 6x follow-up coaching!