Ik heb jou als een heel prettig, warm en deskundig mens ervaren Reina. Je pikte in elke sessie er onderwerpen uit, waar ik weer van kon leren me meer te profileren of die me inspireerden, ook dankzij je blogs. Ik had weinig zin in reflectie verslagen schrijven, maar ontdekte al gauw dat daar juist de verdieping in zit. De tijd die er tussen de sessies zat, gaf me ruimte om te oefenen. In zaken waar ik onzeker over was, heb je me tools meegegeven hoe ik daar anders mee kan omgaan. Grenzen aangeven, moet ik dat doen, wat is je vraag, de kunst van het vragen stellen, de Starr methode.

Zoals je zelf zo mooi omschreef in onze laatste sessie, je kunt kiezen ergens anders te gaan werken of ánders te gaan werken. In mijn geval heb ik voor het laatste gekozen. Mijn hulpvraag aan jou bij de start was: meer plezier in mijn werk te gaan krijgen. Na dit coaching traject heb ik er weer plezier in, dus: missie geslaagd!

Hettie van den Bor, 2021


Bij Reina heb ik een traject loopbaancoaching gevolgd. Dit heeft me meer gebracht dan ik aanvankelijk had verwacht. Ik had me aangemeld in de hoop om voor mezelf helder te krijgen wat voor baan bij mij past, omdat ik vastliep in mijn huidige werk. Tijdens de gesprekken en oefeningen met Reina is gebleken dat mijn feitelijke werk niet maakt dat ik vastloop, maar dat ik als persoon met bepaalde dingen worstel waar ik in elke baan tegenaan zou lopen. Een andere baan bleek dus niet de oplossing, werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling wel.
Ik ben Reina dankbaar dat ze me heeft geholpen om tot deze inzichten te komen. Ze is een heel prettige, positieve en inspirerende coach die de juiste vragen weet te stellen om je tot inzicht te laten komen. Dit traject is ontzettend waardevol voor mij geweest!

Laura V., 2021


Ik heb het traject als zeer waardevol ervaren. Het heeft voor mij deuren van inzicht geopend. Het inzicht en daarmee vertrouwen dat de wijsheid verder gaat dan dat wat is aangeleerd. Bij Reina heb ik ervaren hoe het voelt om werkelijk in mijn eigen kracht te staan…. En dat smaakt naar meer…Ik ben vol vertrouwen een nieuw pad opgestapt, wat spannend maar o zo leuk is… ik ga (spring!) erin en dán zie ik hoe! Dank je wel lieve Reina voor je waardevolle inspirerende en liefdevolle ondersteuning.

Wendy Spooren, 2021


Het coaching traject dat ik bij Reina heb gevolgd, heeft ervoor gezorgd dat ik al aanwezige gedachten op een rijtje kon zetten, maar het heeft ook oudere gedachten en ideeën weer naar boven gehaald en nieuwe gedachten laten vormen. Hierdoor kon ik knopen doorhakken en andere te maken beslissingen in gang zetten. Reina is hierbij een prettige gesprekspartner; iemand die je je eigen gedachten de volledige ruimte geeft, maar ook iemand die op het juiste moment met haar eigen inbreng je aan het denken zet, waarbij je soms net even een andere weg inslaat, zodat je tot nieuwe inzichten komt, of dat je bevestigd krijgt wat je misschien al wist.

Geke de Hoop, 2021


Afgelopen week subsidietraject Ontwikkeladvies afgerond. Inspirerende inzichten opgedaan en waardevolle feedback van mijn netwerk gekregen! Ik raad iedereen aan eens in de zoveel tijd te onderzoeken wat je energie geeft, waar je enthousiast van wordt en wat je nog meer kan doen om met plezier aan het werk te zijn. Nu aan de slag met mijn actieplan. Bedankt Reina voor je verhelderende vragen, leuke opdrachten en je boek ‘Spring!’

Diana van Vessem, 2021


Van nature ben ik wat sceptisch over wat persoonlijkheidstesten voor meerwaarde hebben. Dit komt doordat ik tot nu toe testen heb gemaakt, waarbij de partij waarvoor ik de test maakte altijd een belang had. Denk aan een werkgever of de universiteit. Ik doorzie de testen meestal goed en weet wat ik moet invullen om goed uit de verf te komen voor een bepaalde functie. 

Maar daar zat ik dan, achter de test en dit keer puur in mijn eigen belang. Niemand die ik voor de gek hoef te houden, want ik wil toch immers weten welke beroepen bij mij passen en waarop ik mijn verdere loopbaan baseer? 

Kort na de uitslag van de testen, bespraken Reina en ik de resultaten. Ik vind het nog steeds bizar hoe dichtbij de testen op mijn persoonlijkheid en interesses uitkomen. Door kritisch te vragen naar voorbeelden, van situaties waarin ik mezelf herken op basis van de testen, wist Reina de obstakels in mijn loopbaan naar de voorgrond te halen. De combinatie van een drijfverentest en persoonlijkheidstest, en gepersonaliseerde oefeningen heeft er voor mij voor gezorgd dat ik inzichtelijk heb waaraan ik kan werken om mijn verdere loopbaan succesvol te laten zijn. Ook heeft het tot gevolg gehad dat ik bevestigd heb gekregen dat ik doe wat ik leuk vind en energie van krijg. Het belangrijkste dat er is! 

Dankjewel Reina, je hebt mij onwijs geholpen!

Charlotte van Driesten, 2021


Dank je wel voor dit inspirerende traject. Ik heb veel inzichten opgedaan en veel dingen zijn duidelijker geworden. Fijn om weer ergens een andere kijk op te hebben. Ik ga ermee aan de slag. Wat heeft het mij opgeleverd (ik ben gek op spreuken van Loesje): Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt, Loesje”. Dit is het gevoel dat Reina mij heeft meegegeven na drie coachsessies. Door Reina heb ik een duw in de rug gekregen om die paden te bewandelen waar ik mij goed bij voel en verder mee kom. Reina heeft een rustige manier van coachen, wat ik als zeer prettig heb ervaren en waardoor de sfeer open blijft.

Selma Dekker, 2021


Ik heb je ervaren als een vakvrouw. Je luistert goed naar wat mijn doel is en nodigt me uit tot onderzoek en verdieping door het stellen van vragen. Zonder dwingend te zijn zoek je naar beweging. Je bent geduldig, maar ook gericht op resultaat. Zo motiveer je me tot actie.

Don van Duren, 2021


In ons afrondende coaching gesprek is het spreekwoordelijke kwartje gevallen. Ik laat me niet langer leiden door belemmerende overtuigingen en volg mijn hart door een eigen coachpraktijk op te zetten. Jouw coaching, vrij van oordeel en advies, heeft mij net dat laatste zetje gegeven zodat ik er nu vol voor durf te gaan. Dank je wel!

Cécile Weenink, 2021


Als onderdeel van het traject schreef Reina ook mijn levensportret, aan de hand van vragen die ze me stelde. Dit levensportret gaf me niet alleen een nieuwe kijk op mijn talenten; het legde ook bloot wat mij kan belemmeren in mijn leven en werk en waar dat zijn oorsprong heeft. Dit inzicht maakt het nu makkelijker voor me om hindernissen en tegenslag te duiden en toch in beweging te komen. Ik voel echt dat ik weer een stap verder ben in mijn persoonlijke- en loopbaanontwikkeling. Reina is een warme vrouw en tegelijkertijd doortastend. De gesprekken verliepen daarom prettig en we konden alles bespreken. Ook heel fijn is Reina’s zorgvuldigheid in de communicatie. In de mails die ze stuurde stond alle benodigde informatie altijd netjes op een rij. Dankjewel Reina!

Saskia Juijn, 2021


 

Het is genieten met jou. En het mooie is….gedurende het proces ben ik ook van mij gaan genieten. Het vertrouwen dat jij in mij hebt, heb ik nu ook in mij. Dat is ook eigenlijk het enige dat nodig is; vertrouwen in mijzelf. Thanks lieve Reina voor het mooiste dat ik mezelf heb kunnen geven. En nu….volle kracht vooruit!

Malanca, 2021


Vorig jaar (2020) heeft Reina me begeleid bij een loopbaantraject. Het was een intens, maar mooi traject. Reina gaf me het vertrouwen om steeds nieuwe stappen te zetten. Ook als het spannende stappen waren. En geloof me, veel stappen in een loopbaantraject zijn net buiten je comfortzone. Maar juist door te doen groeide mijn zelfvertrouwen.

Ze heeft me bijna spelenderwijs laten zien wat mijn competenties en waarden zijn. Maar ook wat ik zelf nodig heb in werk om tot mijn recht te komen. Hierdoor kreeg ik steeds beter een beeld van wie ik ben en waar ik voor sta. En dat maakte het makkelijker om keuzes te maken en om door te zetten. En het maakte me vooral ook een gelijkwaardige gesprekspartner in netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Wat Reina typeert is haar betrokkenheid. Ze zoekt de verbinding en is bereid om zichzelf ook kwetsbaar op te stellen. Ze straalt niet alleen positiviteit uit, maar ook rust.  

Ze heeft me gemotiveerd en geïnspireerd. Een echte vakvrouw is ze!

Marieke, 2021


 

Reina voelde precies aan waar ik vastliep en heeft mij enorm geholpen. Ze stelde mij vragen die heel veel stof tot nadenken gaven. Ze gaf mij inzichten die heel waardevol en persoonlijk waren/zijn. Ik ben zo blij dat ik dit traject gedaan heb, ik ga met een veel geruster hart mijn toekomst tegemoet.

Chantal Ben David, 2021


 

Dankjewel voor de mooie sessies in ontwikkeling! Je hebt mijn chaos in mogelijkheden op de arbeidsmarkt weer teruggebracht naar de essentie van zijn en mijn basis. Van daaruit in kleine stappen op pad naar mijzelf, met alle dagen plezier en passie in werk. Ik ga!

Tineke Warta, 2021


Een paar jaar geleden heb ik een workshop gevolgd van Reina, en toen ook het mooie boek ‘Spring!’ gekocht en gelezen. Na een pittige periode van burn-out en omschakelen naar ander werk, had ik toch nog veel twijfels of ik op de juiste weg was, en of ik nog andere opleidingen wilde gaan volgen. Ook had ik nog heel veel moeite met mijn beperkte energie en het accepteren van de nieuwe situatie qua werk/opleiding/gezondheid. Daarom besloten om bij Reina een mix traject te volgen van het NL-leert-door traject en het biografische traject ‘Wat je doet ben je zelf’.

Door het biografisch interview, reflecteren, feedback van anderen, diverse schrijfoefeningen en onderzoek van waarden, interesses, enzovoorts heb ik weer veel meer ontdekt waar mijn hart ligt, en wat mijn talenten, drijfveren, (onjuiste) overtuigingen en waarden zijn. Daardoor de bevestiging voor mezelf gekregen dat ik nu de goede richting opgegaan ben. Daardoor heb ik veel meer rust gekregen. Ook kan ik nu beter omgaan met mijn beperkte energie en heb ik de situatie veel meer geaccepteerd, en kan ik weer meer genieten.

Reina heeft vele ‘technieken’ om jezelf te onderzoeken, en is qua persoon ‘gemakkelijk’ en rustig om in vertrouwen samen dat onderzoek mee te doen.

Beste Reina, bedankt voor alles, ik ben weer een stuk verder gekomen in mijn veranderingsproces!

Jan Verweij (1963), 2020


Ik vond het heel fijn om met een loopbaancoach mijn loopbaan onder de loep te nemen en samen te bekijken waar mijn kwaliteiten en drijfveren liggen. Reina is een hele fijne loopbaancoach. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven voor mijn loopbaan, waardoor ik weer meer energie heb gekregen en meer zeker ben van mezelf. Nogmaals bedankt voor alles Reina!

Mandy Mendeszoon-Melgers, 2020


Met plezier heb ik het traject ‘Ontwikkeladvies in het kader van de Subsidieregeling NL leert door‘ doorlopen bij Reina. Tijdens de gesprekken met Reina heb ik ervaren dat Reina bevlogen is, ze verstaat haar vak. Reina communiceert van nature makkelijk en open. Ze stelt goede vragen en confronteert je op een respectvolle wijze. Ik ben geïnspireerd geraakt door haar om de volgende stap te gaan zetten in mijn ontwikkeling. En dit mag stapje voor stapje. Reina, ik kijk met veel enthousiasme terug op de gesprekken en graag tot ziens!

Ellis, 2020


In september gestart met de loopbaancoaching, misschien wel een beetje terughoudend “wat zou het me gaan brengen na eerdere coaching trajecten?”. Het heeft me heel veel gebracht! De combinatie van de opgehaalde feedback met de talentenscan geeft nu woorden aan talenten die ik onbewust al kende. Talenten waarvan ik het lastig vond ze onder woorden te brengen en te delen met de wereld. Maar zonder Reina had ik niet de diepgang bereikt waar ik nu zit. Reina is naast invoelend ook lekker concreet. Ze stelt die vragen waar ik niet naar toe wil, zonder dat het te pijnlijk wordt. Door ook haar eigen ervaringen te delen, durf ik nu meer te kijken naar wat ik de wereld te brengen heb, maar ook naar wat ik los te laten heb. Door naar dit alles met een open blik te kijken en op de praktijk gerichte vragen te stellen, heeft Reina echt openingen bij mij laten ontstaan. Tijd dus om met deze nieuwe inzichten mijn reis naar mijn toekomst te starten . Reina dank je wel voor de wijze waarop je dit traject samen met mij hebt vormgegeven.

Petra Derkx, 2020


Reina heeft de gave om je in korte tijd verhelderende informatie over jezelf terug te geven, op zo’n manier dat het richting geeft voor hoe verder. Door de voorbeelden uit haar eigen levensverhaal en ontwikkeling, worden de te zetten stappen heel concreet. Ze heeft me veel vertrouwen gegeven en ik denk regelmatig terug aan onze sessies. Ook ben ik altijd blij als ze een nieuwe blog heeft geschreven, het komt meestal net op het moment dat ik het echt nodig heb!

Marianne Kloosterman, 2020


Dit traject heeft me buiten een andere kijk op zaken, ook meer inzichten in mezelf gegeven, wat ook weer voor inspiratie heeft gezorgd. Ik vind dat je een erg leuke manier van coaching hebt. Buiten dat, ben je een betrokken en warm persoon, wat ervoor heeft gezorgd dat onze gesprekken heel prettig en vertrouwd waren. De gesprekken hebben mij verrast door de vragen die je stelde. Een hele leuke manier om een biografisch profiel terug te krijgen, waar je jezelf in herkent. Een ontdekkingsreis naar mijn kwaliteiten, waarden en interesses, enorm leuk om die boven tafel te krijgen met jouw opdrachten. Ook daar werd ik door de keuzes die ik moest maken, door mezelf verrast. En ik heb geleerd dat je echt niet te oud bent om te leren en dat leren nog steeds leuk kan zijn!

Wilma Stooker, 2019


De manier waarop Reina werkt heb ik als persoonlijk en betrokken ervaren. Ze deelt haar eigen ontwikkeling en ervaringen tijdens de coaching. Dat gaf vertrouwen om mezelf uit te spreken en te durven kijken. Met kleine stapjes de weg op waarvan ik nog niet weet waar ie heen leidt, maar ik loop wel zelf bewuster mee.

Yvonne, 2019


Met Reina heb ik recentelijk een traject in het kader van het Ontwikkeladvies45plus gevoerd. Ik heb Reina ervaren als een prettig en vakkundig persoon. Door haar manier van gespreksvoering en haar vraagstelling weet ik nu eindelijk welke richting ik uit wil.

Karin Philippi, 2019


Bij Reina deed ik het 45+traject, om voor mij het antwoord op de vraag ‘waarom doe ik wat ik doe?’ te achterhalen. En dat is samen goed gelukt! Helder en duidelijk heb ik de antwoorden aan mijzelf gegeven. Omdat zij dé juiste vragen vroeg. Vol vertrouwen, open minded heb ik met haar naar mezelf gekeken, zodat zij mij de juiste inzichten gaf. ‘Moedig hoor’ zei iemand. ‘Dat je dat zo hebt aangedurfd.’ Echt? Ik was gewoon zo klaar met het onbekende én te nieuwsgierig naar ‘mijn why’ om het niet te doen! Met veel plezier kijk ik terug op dit traject. Het heeft mij veel gegeven. Dank Reina!

Sanny Linker, 2019


Dank je wel Reina, voor alle inzichten en de fijne en warme ontvangst iedere keer weer!
Het traject met jou voelde als een golf vol inzichten. Geen golf die je overspoelt, maar een verfrissende golf. Een die alle zintuigen prikkelt en aan het werk zet. Je methode in combinatie met je openheid heeft mij een heel eind op weg geholpen! Dank daarvoor!

Rivka Hut-Joosten, 2019


Ik heb Reina benaderd toen ik dreigde vast te lopen in mijn werk. Zij heeft mij handvatten gegeven die me helpen om dit weer vlot te trekken. Zij heeft mij een nieuw perspectief laten zien, waardoor ik nu weer de kracht voel in mezelf om hier mee aan de slag te gaan. De aanpak van Reina kenmerkt zich door eenvoud, waardoor je vrij snel tot de kern komt van dat wat relevant is.

Annemieke Scholte, 2019


After being offered the opportunity to take part in personal career coaching through Reina Janssen, I can only say that it was more than worthwhile. Her warm personality and personal approach put me at ease immediately. Through the in-depth interview and follow-up discussions, Reina motivated me to think and reflect on the reasons for my decision-making process and brought me to new insights. If you are thinking about a new direction for your career, or just want to be inspired, I can recommend Reina wholeheartedly.

Zelda Maclear, 2019


Dank!
Voor de chaos
De nieuwe ontdekkingen
Zicht op de drempels zodat ik er overheen kan stappen.
Reina is kundig, warm, betrokken en ervaren. Biedt en geeft vertrouwen en de ruimte om zelf invulling te geven aan je eigen loopbaancoaching traject. Verrassend en zeer aan te bevelen.

Lucienne Römer, 2019


De begeleiding van Reina heeft mij met o.a. het biografisch interview, geholpen om op aanspreekbare wijze inzicht op mijn waarden, kwaliteiten en ontwikkeling te krijgen. Hierdoor is mijn koers verduidelijkt en zijn mijn nieuw te nemen stappen ingezet. Ik wil je daarvoor hartelijk danken Reina.

Danielle van Kampen, 2019 


Ik lees al jaren de nieuwsbrieven van Reina en uiteindelijk trok ik de stoute schoenen aan en heb me opgegeven voor het Ontwikkeltraject 45+. Dank voor deze fijne inspirerende gesprekken en praktische opdrachten die inzichten gaven in belangrijke wensen, waarden en normen, zowel professioneel als privé. Inmiddels heb ik me opgegeven voor een nieuwe opleiding, maar ik zal met plezier je nieuwsbrieven blijven lezen die altijd weer een belangrijk aspect in mijn loopbaan of leven weten te raken.

Liesbeth van der Veen, 2019


 

Ik heb het loopbaantraject als zeer prettig ervaren. In korte tijd veel geleerd over mijzelf, zowel sterke als minder sterke punten. Een stuk bewustwording van wie en wat ik ben. Ik heb je ervaren als een deskundig en professionele loopbaancoach, die de ruimte geeft om zelf te ontdekken.

Johanna Koelewijn, 2019


 

Met Reina ga je snel naar de kern en komt er een goede weg voorwaarts uit, aanrader.

Henno, 2019


Veel dank nogmaals voor je goede, professionele en persoonlijke coaching. Door gebruik te maken van mijn persoonlijk levensverhaal heb je mij de weg gewezen, waardoor ik wat achter mij ligt, nu echt achter mij kan laten en met nieuwe inspiratie en energie weer “vooruit” kan gaan. Ik voel mij vrij om nieuwe paden te verkennen. Ik vond het heel fijn om met je samen te werken, goed dat je op mijn pad kwam!

Anita, 2019


Ik heb bij Reina een traject Ontwikkeladvies 45plus gevolgd. Ik heb Reina als een zeer prettige loopbaancoach ervaren. Reina straalt rust uit, luistert goed en geeft je de ruimte om zelf na te denken en tot een eigen conclusie te komen. De ondersteunende oefeningen die we hebben gedaan hebben mij goed geholpen en tot verder nadenken aangezet. Ik kan iedereen zo een traject aanbevelen.

Esther Slingerland, 2019


Op professionele maar ook heel persoonlijke wijze liet Reina me inzien wat belangrijk is voor mij op werkgebied, waar de knelpunten zitten en waar ik op moet letten om meer werkgeluk te hebben. Ze is zowel stimulerend als inspirerend.

Sonja van Straten, 2019


Ik vond de sessies met jou, in het kader van een ontwikkeladviestraject, waardevol en inspirerend. Jouw deskundige en rustige manier van communiceren, waardoor je me ruimte gaf om na te denken en zelf tot inzichten te komen, werkten bij mij erg goed. Ik heb nagedacht over keuzes en (voor)waarden die hierbij belangrijk zijn voor mij. Het helpt me zeker om mijn pad voor de toekomst te bepalen en daarin de juiste stappen te zetten. Bedankt daarvoor!

Antoinette Beks, 2019


 

Je hebt me de weg gewezen om me zonder vooroordeel, te laten kijken naar mijn kwaliteiten en valkuilen. Geloven en denken in mogelijkheden en kansen, niet in beperkingen, en dat ik er zelf iets van kan maken door ervoor te gaan. Ik heb jou als coach ervaren als een warme persoonlijkheid die rust èn inspiratie weet over te brengen.

Pien van den Born, 2019

 


Ik heb Reina ervaren als een oprecht, warm en deskundig persoon. Dit heeft in mijn loopbaantraject bijgedragen aan een vertrouwde sfeer, waarin het mogelijk is om bij kwetsbaarheid te komen. Het biografisch interview en de oefeningen werkten voor mij treffend. Reina begeleidt op een natuurlijke manier, waarbij er naast vrijheid en ruimte ook richting gegeven wordt. Een traject, dat inzicht en vertrouwen heeft gegeven en voor mij werkt als een opstap naar een volgende fase. Dankjewel Reina!

Maura Kolsteeg, 2018Ik vond dat we een prettig contact hadden. Professioneel en tegelijkertijd persoonlijk. Ik heb Reina ervaren als een sympathieke en betrokken coach, die verrassende vragen kan stellen, waardoor je aan het denken wordt gezet. In dit coachtraject rondom ontwikkeladvies 45plus was het vooral leerzaam om te zien welke aspecten voor mij terug moeten komen in een eventuele nieuwe baan of functie. Ik ben blij dat ik dit traject bij Reina heb gevolgd.

Albert, 2018


 

Hartelijk dank voor je inspirerende workshop. Je verhaal was persoonlijk en je aanpak fijn. Voor mijzelf werd er ook weer iets duidelijk die ochtend.

Monique Evers, 2018


Ik vond de sessie die je gaf heel nuttig en heb er veel aan gehad. Het is fijn als iemand je kan helpen een beetje overzicht in de ‘chaos’ te geven. Wat je hebt uitgezocht, onderzocht en bestudeerd, heeft een hele leuke werkmethode opgeleverd, die structuur en overzicht geeft en vooral praktisch is om ‘vooruit’ te kunnen en stappen te maken.

Elske Coenen, 2018


Ik ervaar je als een enthousiasmerende en inspirerende coach, mede door de inbreng van eigen doorleefde ervaringen. De opbouw, de werkschema’s en je verhaal zijn helder. Met het doén van de oefeningen en delen van de ervaringen kwam ik een laagje dieper en met jouw hulp sneller tot een concrete stap. Dat was leuk!

Lieke, 2018


Ik heb je sessie als inspirerend ervaren! Overzichtelijk, goede opbouw, kort en krachtig. Zakelijke aanpak. Je zeven tips en reflectie-oefeningen werkten voor mij verhelderend in het proces waarin ik zit. Door aandacht te geven aan o.a. reflectie is bij mij het bekende kwartje gevallen! Ik kan er verder mee aan de slag.

Tineke, 2018


Ik wist dat ik een carrière switch moest maken, maar nog niet goed welke kant ik op wilde en welke stappen te zetten. M’n oude vak ‘loslaten’ en een nieuwe richting op gaan vond ik doodeng. Toen ik op zoek ging naar een coach werd ik via via op Reina gewezen. Zodra ik op haar website las over de Career Story Interview methode die zij gebruikt, en over haarzelf, wist ik dat ik met Reina aan de slag wilde. Dankzij Reina’s eigen eerlijke verhaal in haar boek ‘Spring’ durfde ik eerlijk te zijn naar haar, en mezelf kwetsbaar op te stellen. De verhalen van andere mensen in haar boek gaven me vertrouwen en moed. De CSI-methode vond ik erg fijn en Reina’s analyse heel raak. Het heeft m’n richting verhelderd en vooral ook m’n vertrouwen in mezelf versterkt.

Sonja van Grinsven-Evers, 2017


 

Ik ben geïnspireerd bij je vandaan gegaan. Je biografische insteek heeft voor mij een bijzondere meerwaarde. Het voelt heel prettig het van die kant te benaderen en heeft me nieuwe inzichten gegeven waar ik verder mee kan. Ik heb je ervaren als prettig, rustig en zachtmoedig.

Klaartje Dullemond, 2017


Kriebels
Dank Reina, voor je laagdrempelige methodes en de sympathieke manier waarop je doorvraagt. Het resultaat is geweldig: ik heb zin om te springen! Jij zei ‘je doet het zelf hoor, op enig moment vallen de stukjes op hun plek’. Inmiddels is mijn hoofd op hol geslagen: oude ervaringen verbinden zich met nieuwe ideeën. Het kriebelt! Ik sta weer in de startblokken om de regie over mijn eigen toekomst in handen te nemen.

Irma, 2017


Ik heb jou als coach als héél prettig en deskundig ervaren. De manier waarop je ons benadert, de gelegenheid en ruimte geeft om ons verhaal te vertellen. De veiligheid die je in de groepssessie creëert. Het was inspirerend om je eigen verhaal te horen en daar uit te halen wat mij verder kan helpen!

Silvana Martins, 2017


Reina schrijft in haar boek over “werken in verbinding met jezelf”. Ik heb haar leren kennen als een prettige persoonlijkheid die ook actief verbinding zoekt met de mensen om haar heen. Dit doet zij (net als in haar boek) op een zeer heldere, zonnige, betrokken, doelgerichte, praktische en energieke wijze.

Lidy Sibon, 2017


 

 

Je mini workshop heeft mij alleszins een stevige duw in de rug gegeven om de keuze te maken die zich opdringt. Van harte dank.

Eddy Vermeulen, 2017


Ik vind het best spannend om m’n vertrouwde omgeving en vast contract (vooral het laatste) in te wisselen voor een nieuwe job met jaarcontract. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat plezier in m’n werk hebben belangrijker is dan een vast contract. Je site en tips hebben mij aan het denken gezet. Het was het laatste zetje dat ik nodig had om de sprong te wagen.

Sacha de Ruiter, 2017


Op een persoonlijke en inspirerende manier weet Reina een prettige (veilige) ambiance te creëren om ‘naar binnen te keren’, waarbij ze mensen laat zien wie ze zijn en hoe werk en passie meer in balans kunnen komen. De sessies met Reina hebben mij het lef gegeven om hardop uit te spreken waar ik goed in ben en wat mijn kwaliteiten zijn.

Thecla van Dijk, 2016


aaeaaqaaaaaaaax1aaaajdrlyty5owy3lwi3m2ytndgwos1iotzklti4ymuyyjawzji4mq1Reina is een enthousiaste, betrokken en bevlogen loopbaancoach. Met boeiende oefeningen brengt ze je tot vaak verrassende inzichten over jezelf, je talenten, passies en kracht. Ze leert je denken in mogelijkheden.

Joyce van der Woude, 2016


 

3f1b16e1De sessies met Reina hebben mij meer inzicht gegeven in mijn eigen kwaliteiten en ruimte gegeven aan het onderzoeken van mijn verlangens wat betreft werk. Door dit te kunnen onderzoeken, kwam ik er achter dat ik eigenlijk al ben waar ik wil zijn op dit moment en dat, zoals Reina zelf zegt, het pad zich (verder) ontvouwt door er op te lopen. Reina heeft een open, vriendelijke houding en tegelijkertijd een ruime ervaring waaruit ze kan putten. De combinatie van deze ervaring met het delen van haar eigen zoektocht, maakt de begeleiding boeiend en verbindend.

Wide van der Kooij, 2016


malanca schutHet is net als het doen van de hoofdstand……geen vaste grond onder mijn voeten, maar wel het vertrouwen dat ik ondersteboven net zo stabiel in de wereld sta…  

Met dat gevoel liep ik naar buiten na de ontmoetingen met Reina. In deze ontmoetingen voelde ik letterlijk het ont-moeten. Ik heb het vertrouwen terug mijn hart te volgen.

Malanca Schut, 2016


chris tekkeTijdens het zoeken naar een nieuwe baan kwam gelukkig Reina op mijn pad. Ik had wat moeite met het formuleren wat ik nu precies zocht en dus ook met solliciteren. Ik kreeg afwijzing na afwijzing. In één gesprek werd aan de hand van mijn jeugdhelden duidelijk waarom ik in bepaalde situaties reageer zoals ik reageer. Ik had weer verbinding met mijn eigen verhaal! Met als gevolg, weer een nieuwe  baan!

Chris Tekke, 2016


evelyn derksenEen geweldige ervaring om concreet op je loopbaanvraag begeleid te worden. In twee zeer effectieve sessies weet ik waar ik sta, wat mijn drijfveren zijn en wat me te doen staat. De methode die Reina gebruikt laat je ongemerkt tot de kern komen van wie je bent. Er wordt een proces op gang gebracht waardoor je verbindingen gaat zien in je (werkende) leven. Zo kom je tot je eigen essentie en het is een enorme rijkdom om die in te kunnen zetten in je werk! Ik zou tegen veel mensen willen zeggen: Gun jezelf zo’n ijkpunt!

Evelyn Derksen, 2016


niekHet is nu ongeveer een half jaar geleden dat Reina mij gecoacht heeft. Zij heeft voor nieuwe inzichten gezorgd. Ik heb mij hierdoor verder kunnen ontwikkelen als mens, zowel in mijn werk en in privé. Reina is verder een persoon die zeer proffessioneel en toegankelijk is. Ik heb het coach traject als zeer nuttig ervaren.

Niek Velderman


Verder ook samengewerkt met:

JanssenCoaching

Gemeente Harderwijk
Gemeente Rotterdam
Engie Services
ABN AMRO
Inspectie voor de Gezondheidszorg
Hogeschool Windesheim
Gemeente Eindhoven
DSM Biologics
GOC / C3 (Centrum Creatieve Carrières)
Noloc
Matchcare
Dijkstra & Van Puffelen / Sapa Aluminium
Rabobank
Gemeente Lelystad
Waterschap Groot Salland
Brabant Water
Duinwaterbedrijf Zuid Holland (Dunea)
Icare